UNG Scene

Som en del av UNG SCENE i september inviterer vi til en musikalsk fest. l løpet av kvelden får du oppleve flere artister, med masse å by på
Festsal

Bilde: Stian Andersen.

OBS: Arrangmenetet har fått ny dato og tidspunkt.
Dørene åpner: 18:30 
Start: 19:00 
Varighet: ca 70 minutter

Årets program feirer 50 år med hip-hop og på UNG SCENE får du mulighet til å oppleve det nyeste nye innenfor musikk, dans og poesi. l løpet av kvelden får du oppleve flere artister, med masse å by på.

Britz fikk mange øyne rettet mot seg da han slapp sin første freestyle på Instagram i 2018. Siden den gang har han sluppet flere suksessfulle låter som «Tay Keith», «Hooden Opp» og «Vi Flyr» (feat. Isah). 31. mars slapp han EP Tiden i Mellom.  

28 år gamle Britz fra Haugenstua i Oslo har alltid ønsket å gjøre forskjell. Han er typen som tenker at om noe er verdt å gjøre, så gjør man det ordentlig. Typen som alltid gir 100%, enten det er på scenen eller i studio, og hvor alt fra konsertproduksjon til musikkproduksjon er grundig gjennomtenkt, noe man tydelig ser på prosjektene til Britz.  Når han endelig står på scenen på UNG SCENE, kan man forvente en rå scenetilværelse med både dans og glede, men også litt følelser, og låter som forhåpentligvis kan inspirere publikum til å ta tak i egne liv for å skape en lykkeligere og mer meningsfull tilværelse.  
 
Hiv o hoi! Gæste Gutter har nå vendt hjem igjen fra jordomseiling, og er klare for å servere musikk som har blitt til på tokt, under det gæste liv til sjøs! Disse boisa har de største buksene og de våteste telefonene på de syv hav. Deres kall og oppgave er å supplere dopamin til folket, og gi dem anledning til å kose seg, hvor enn de befinner seg fysisk og emosjonelt i verden. Det er land i siktet og Gæste Gutter setter full fart mot UNG SCENE 23.september! 
 
Vioma er en up-and-coming artist, danser og produsent. Artistens nyeste singel MOOD (prod. XXD POLO) ble listet på NRKP3 Urørt og fant veien inn på en rekke redaksjonelle spillelister. «Musikken min skal treffe deg i hjertet og hoftene. Hjemme når du er alene og føler for å synge til deg selv i speilet, eller gjennomsvett på klubben.» Vioma skrive tekster om kjærlighet i alle former, med en undertone av noe mystisk og feminint. Musikken er stor, med røtter i RnB med elementer av Garage, House og Hip-hop for en unik ny frisk blanding. 

MUNCH UNG er et gratistilbud til ungdommer i alderen 14-23 år.