Spilltest: No Honor Amunch Thieves Med Tooth Games

Verdens fremste kunsttyver kjemper mot hverandre om å stjele Edvard Munchs kunstverk. Bli med å teste spillet i MUNCH Lab - hvor mange malerier klarer du å samle?

Spilltestingen foregår i 6. etasje i utstillingsdelen av museet. Derfor er det kun mulig å teste spillet om du allerede har inngangsbillett. Barn under 17 år har alltid gratis inngang på MUNCH.

Sammen med spillutviklerne Tooth Games har vi gleden av å presentere spillet No Honor Amunch Thieves. Et spill inspirert av de mest dramatiske historiene rundt Edvard Munchs verdenskjente malerier. Her konkurrerer to til fire spillere på tvers av tre ville og tegneserieaktige nivåer. I spillet hjelper man den fiktive kunstsamleren Ferdinand Arts. Han har samlet verdens fremste kunsttyver og satt dem opp mot hverandre. De må unngå elektriske lasere, sikkerhetsdører og hunden Ivan, for å gjøre kunstsamlingen hans komplett.

Første versjon av spillet vant Norgesmesterskap i Gameplay 2023. Med «Munch» som tema fikk utviklerne én uke til å skape en spill prototype. Bli med og teste spillet i MUNCH Lab fra 17. februar til og med 1. april 2024.

Utviklet med tilskudd fra Norsk filminstitutt.

Foto fra spilltesten