Skoler og barnehager på Tøyen

Få en tilpasset omvisning eller utforsk museet på egen hånd.

VIKTIG INFO

Vi har åpnet for gruppebesøk med omvisning for mindre grupper. Info om gruppebesøk her

Skoleklasser og barnehager som ønsker å besøke oss kan ta kontakt med booking@munchmuseet.no

Verkstedspakker er foreløpig ikke tilgjengelig grunnet hensyn til smittevern. Følg med på våre besøkssider og i vår kalender for oppdatert informasjon om hva vi tilbyr av omvisninger og aktiviteter. 

Museet på Tøyen tilbyr omvisninger til barnehager, skoleklasser, universiteter, høyskoler og andre grupper. De som ønsker å besøke oss på egen hånd er også hjertelig velkommen til det. 

OMVISNINGER

  • Barnehager med inntil 15 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Grunnskole 1-2 trinn med inntil 15 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Grunnskoler, mellomtrinnet og ungdomskoletrinnet med inntil 25 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Videregående skole med inntil 25 elever pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Studenter med inntil 25 personer pr gruppe. Kroner 600 + entré kr 60 pr person. Etter kl. 14.30 og i helgen kr. 900,- per gruppe.

Kontakt oss for å bestille omvisning

Vi prøver å tilrettelegge for å ha inntil to parallelle grupper på omvisning samtidig, men i noen utstillinger vil dette ikke være mulig.

Museets undervisningslokaler kan etter avtale reserveres til formgivningsaktiviteter og å spise matpakke. Send forespørsel til booking@munchmuseet.no.  

BESØK PÅ EGENHÅND

Skoler og barnehager som ønsker å besøke Munchmuseet på egen hånd er hjertelig velkommen til det. Inngang til museet er gratis for lærere og skoleelever. Vi setter pris på at museet kontaktes på forhånd for å avtale tidspunkt.

For mer informasjon og bestilling:
booking@munchmuseet.no 

Den kulturelle skolesekken

Kjenner du Munch? er et fast tilbud til 7. trinn gjennom Den kulturelle skolesekken i Oslo. Hvert skoleår deltar ca. 6.500 skoleelever i prosjektet på Munchmuseet.

Elevene oppholder seg på museet i to timer. Besøket starter med en introduksjon ved museets kunstformidlere før elevene går på egenhånd i utstillingen og diskuterer kunsten med turpartneren sin. Klassen samles i utstillingen for en felles oppsummering sammen med kunstformidler, før den går til verksted. På verkstedet arbeider elevene sammen i små grupper og lager et produkt basert på opplevelsen i utstillingen. Munchmuseets overordnede mål er at elevene skal ha gode estetiske erfaringer i museet, og de skal få erfaring med visuelle utrykk, og hvordan kunsten kan bidra til undring og refleksjon.

Tilbudet for skoleåret 2019-20 er nå avsluttet, og vi forbereder nå DKS-opplegget for det nye museet i Bjørvika.

Noe du lurer på om vårt opplegg for skoler og barnehager?

Ta gjerne kontakt: 
booking@munchmuseet.no | 23 49 35 00 (Ringetid: 12.30-15.00)

Vil Du forberede besøket?

 Sjekk ut de aktuelle utstillingene og se på vår oversikt over Edvard Munchs liv

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer