Omvisninger på Tøyen

Opplev den aktuelle utstillingen på Munchmuseet sammen med kunnskapsrike fagfolk som gjør kunsten aktuell, levende og lærerik.

Våre omvisninger og foredrag gir både kunstfaglig og intellektuelt påfyll til deg som vil lære mer om utstillingene, kunstnerne og kunstverkene som presenteres på museet.

På Tøyen tilbyr vi omvisninger til våre akutelle utstillinger, i form av en kort introduksjon, babyvennlig omvisning eller dypdykk. 

Gjelder det skole- og barnehagebesøk? Sjekk her.

Kort om utstillingen

Hver søndag kl 13:00 gir vi en kort introduksjon til den aktuelle utstillingen som vises på museet. Gjennom en 20 minutter lang presentasjon løfter vi frem aktuelle temaer fra utstillingen og kunstverkene som vises. Etter presentasjonen og frem til kl. 14 vil museets fagperson vil være tilgjengelig for spørsmål inne i utstillingssalene.

Pris: inkludert i inngangsbilletten
Varighet: ca. 20 minutter

Sjekk kalenderen vår for nærmere informasjon

BABYSKRIK

Pris: 120 kr.
Varighet: ca. 20 minutter

Foreldre og barselgrupper er velkomne til å oppleve utstillingen sammen med baby. Vi gir først en presentasjon på ca. 20 minutter, tilrettelagt for deg som har med deg en baby. Her får du høre mer om bakgrunnen og tematikken for den aktuelle utstillingen, før du opplever kunstverkene i eget tempo. 

Det er begrenset hvor mange barnevogner det er plass til i utstillingen samtidig, så vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta med bæresele. Trillevogn til barn over tre måneder kan lånes på museet. Bæremeis kan ikke benyttes.

Vi anbefaler å møte opp i god tid.

Sjekk kalender for neste BabySkrik

Dypdykk i utstillingen

Opplev den aktuelle utstillingen på en levende og informativ måte! Denne omvisningen passer for deg som vil lære mer om kunsten som presenteres. Våre dyktige formidlere tar deg med gjennom hele utstillingen, og gir en grundig innføring i tematikk, sammenheng og bakgrunn for kunstverkene. 

Priser: 
Inkluderer ikke adgangsbillett (60 kr. per person).

Hverdager før kl. 14:30: 1250 kr.
Hverdager etter kl. 14:30 og helger: 1750 kr.
Student, hverdager før kl. 14:30: 600 kr.
Student, hverdager etter kl. 14:30 og helger: 900 kr.
Varighet: ca. 45 minutter

Kontakt oss for å bestille omvisning

Vil Du forberede besøket?

 Sjekk ut den aktuelle utstillingen og se på vår oversikt over Edvard Munchs liv

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer