Senior sikkerhetsrådgiver

MUNCH i Bjørvika er et hypermoderne museum og internasjonalt landemerke, der sikkerhet for kunst, besøkende og ansatte har topp prioritet. Aktiviteten er høy, og arbeidsoppgavene varierte.

Vår ambisjon er å bidra til å sette standarden for museumssikkerhet i Europa. Vi søker derfor etter en motivert, engasjert og løsningsorientertet sikkerhetsmedarbeider til å jobbe ved et av Norges mest spennende objekter. Stillingen innebærer et spesielt ansvar for adgangskontroll og tilgangsstyring ved museet, samt sikkerhet i utstillingsprosjekter og tekniske sikkerhetsløsninger knyttet til disse. Det er ønskelig at søkere har erfaring med lignende arbeidsoppgaver.
 
Du må like å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo og høye krav, i en organisasjon som er i stor vekst og utvikling. I gjengjeld tilbyr vi et sterkt sikkerhetsfaglig miljø, konkurransedyktige betingelser, stor frihet i jobbutførelsen og gode muligheter til å påvirke egen arbeidshverdag.

 Søknadsfrist: 12.03.2023

Les mer og søk på stillingen her

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer