Prosjektleder utstillinger

På MUNCH skaper vi meningsfulle og inspirerende møter mellom mennesker og kunst. Vi tilbyr et omfattende utstillings- og arrangementsprogram i Bjørvika i tillegg til stadig flere opplevelser utenfor museumsbygget og via digitale løsninger.

I avdeling Samlingsforvaltning og Produksjon søker vi nå etter en dyktig person som skal lede utstillingsprosjekter, med særskilt fokus på museets samlingspresentasjon. Vi er på utkikk etter deg som kan jobbe systematisk med videreutvikling av eksisterende og nye konsepter, og med å bygge en god driftsmodell for samlingsutstillingene som vi tilbyr våre besøkende. På MUNCH ønsker vi å levere fra tverrfaglige team og erfaring med å lede slike team er en forutsetning for stillingen. Du må kunne fasilitere gode prosesser for idèutvikling og beslutninger, og du må ha kjennskap til agile metoder. Erfaring med brukersentrert utvikling er ønskelig.

Stillingen krever utmerkede kommunikasjonsevner, god struktur og tydelig ledelse av kreative team. Vi ønsker oss en faglig sterk, trygg og entusiastisk prosjektleder som bidrar til å heve kompetansen på museet og som kan være med på å videreutvikle våre metoder.

Les mer og søk på stillingen her

Søknadsfrist: 06.10.2022

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer