Prosjektleder utstillinger (vikariat)

På MUNCH skaper vi meningsfulle og inspirerende møter mellom mennesker og kunst. Vi tilbyr et omfattende utstillings- og arrangementsprogram i Bjørvika i tillegg til opplevelser utenfor museumsbygget og via digitale løsninger.

I avdeling samlingsforvaltning og produksjon søker vi nå etter en dyktig person som skal lede utstillingsprosjekter. Vi er på utkikk etter deg som kan jobbe systematisk med å lede team gjennom de ulike fasene av et utstillingsprosjekt. På MUNCH jobber vi i tverrfaglige team, og erfaring med å lede slike er en forutsetning for stillingen. Du må kunne fasilitere gode prosesser for idèutvikling og beslutninger, og du må kunne være med i planlegging og gjennomføring av selve produksjonen. Erfaring med agile metoder og brukersentrert utvikling er ønskelig. Stillingen krever utmerkede kommunikasjonsevner, god struktur og tydelig ledelse av kreative team.

Les mer og søk på stillingen her

Søknadsfrist: 16.11.2022

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer