Lysmester

Vi søker en lysmester som kan designe, montere og programmere lys til Munchmuseets utstillinger og arrangementer, samt bidra til lysteknisk orden og system i museets daglige drift.

Munchmuseet flyttet i 2021 inn i et nytt museumsbygg i Bjørvika. Det nye bygget gir oss mulighet til å tilby vårt publikum opplevelser som utstillinger, konserter, seminarer, scenekunst m.m. I tillegg vil vi tilby utleie av lokaler til lukkede arrangementer for samarbeidspartnere og våre sponsorer. I Avdeling Samlingsforvaltning og Produksjon er mange av museets viktige oppgaver samlet, nå søker vi etter en dyktig person skal bidra med lysteknisk kompetanse og orden ved museets anlegg og aktiviteter.

Avdeling Samlingsforvaltning og Produksjon består for øvrig av rundt 40 ansatte som sammen sikrer god planlegging og gjennomføring av utstillinger, arrangement, konservering, utlån, innlån, kunstteknikk, magasinforvaltning og samlingsfotografering. Vi har dyktige og erfarne medarbeidere som ønsker seg en faglig sterk og trygg kollega som også kan bidra til at vi kontinuerlige forbedrer oss. Vi ønsker velkommen en person med relevant erfaring som kan bidra med verdifull kompetanse og entusiasme.

Les mer og søk på stillingen her

Søknadsfrist: 26.12.2022

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer