Kommunikasjons- og markedsdirektør

Kommunikasjons- og markedsavdelingen spiller en sentral rolle i å etablere MUNCH som Nordens viktigste kulturinstitusjon. Ambisjonen er å bevege mennesker over hele verden med Edvard Munch og synliggjøre museet som en viktig samfunnsaktør.

MUNCHs nye kommunikasjons- og markedsdirektør skal lede arbeidet med å posisjonere museet nasjonalt og internasjonalt, og gjennom dét sikre museets samfunnsstemme og politiske påvirkningskraft. Du skal lede et kompetent og engasjert kommunikasjonsteam som består av 9 kunnskapsrike medarbeidere. Sammen skal dere videreutvikle museets markeds- og merkevarestrategi og sørge for god markedsinnsikt om konkurrenter, trender og bransjeutvikling. Du vil også være strategisk rådgiver for direktøren i kommunikasjonsfaglig arbeid.
 
Vi ser etter deg med kommunikasjonsfaglig ledererfaring, gjerne fra kultur-, media- eller PR-bransjen. Du kan vise til resultater fra strategisk kommunikasjons – og markedsarbeid, mediehåndtering og merkevarebygging. Du har relevant høyere utdanning. Som person er du strukturert, engasjert og motiverende, og evner å skape tillit på tvers av nivåer og fagområder. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Les mer og søk på stillingen her

Søknadsfrist: 22.05.2023

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer