AV-konsulent utstilling

Vi søker en AV-konsulent som kan designe, montere og programmere audiovisuelle løsninger og systemer til museets utstillinger og arrangementer.

Munchmuseet flyttet i 2021 inn i et nytt museumsbygg i Bjørvika. Det nye bygget gir oss mulighet til å tilby vårt publikum opplevelser som utstillinger, konserter, seminarer, scenekunst m.m. I tillegg vil vi tilby utleie av lokaler til lukkede arrangementer for samarbeidspartnere og våre sponsorer.

I Avdeling Samlingsforvaltning og Produksjon er mange av museets viktige oppgaver samlet, og nå søker vi etter en dyktig person som skal bidra med  AV- og bildeteknisk kompetanse.

I avdelingen jobber rundt 50 medarbeidere som sammen sikrer god planlegging og gjennomføring av utstillinger, arrangement, konservering, utlån, innlån, kunstteknikk, magasinforvaltning og samlingsfotografering. Vi har en dyktig og erfaren gjeng som ønsker seg en faglig sterk og trygg kollega som også kan bidra til at vi kontinuerlige forbedrer oss. Vi ønsker velkommen til deg med relevant erfaring som kan bidra med verdifull kompetanse og entusiasme.

Les mer og søk på stillingen her

Søknadsfrist: 30.01.2022

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer