Arrangementsprodusent

Nye MUNCH i Bjørvika tilbyr publikum et omfattende kunstnerisk program av høy, internasjonal kvalitet. Programmet består av egne produksjoner og samarbeid med ledende aktører og dekker et bredt tilbud av konserter, performance, film, festival, debatter, seminarer, scenekunst m.m. Det vil også gjennomføres lukkede arrangementer for samarbeidspartnere og sponsorer.

Åpningen og oppstarten har gått over all forventning, og vi opplever en stor etterspørsel og interesse blant arrangører og aktører som vil gjøre produksjoner sammen med oss. Vi vil derfor styrke staben vår ytterligere og søker etter dyktige arrangementsprodusenter som skal være med å sikre god planlegging og gjennomføring av museets kunstneriske program, arrangementer og produksjoner. Vi ønsker oss deg som er entusiastisk, systematisk og som har lyst til å legge til rette for gode kunst- og kulturopplevelser på MUNCH.

Arrangementsprodusentene er plassert i en egen seksjon i avdeling Samlingsforvaltning og Produksjon. I avdelingen jobber det rundt 50 medarbeidere som sammen sikrer god planlegging og gjennomføring av utstillinger, arrangement, konservering, utlån, innlån, kunstteknikk, magasinforvaltning og samlingsfotografering.

Les mer og søk på stillingen her

Søknadsfrist: 02.01.2022

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer