MUNCH continues... med Polestar

Sammen med Polestar har MUNCH laget en guidet kjøretur gjennom Oslo, der man kan oppleve Edvard Munch på en litt annerledes måte.

Ruten tar deg gjennom Oslos gater, der man kan lytte til historier om Edvard Munch på vei til Ekebergskrenten, der han trolig fikk inspirasjon til maleriet Skrik, og atelieret hans på Ekely.

Den guidede turen starter utenfor MUNCH, før kjøreturen går opp de bratte bakkene til Ekebergskrenten, samtidig som Skrik sin unike historie spilles av via infotainmentsystemet i bilen. Deretter går turen videre gjennom byen og til vinteratelieret på Ekely som kunstneren flyttet til da han var 53 år gammel. På veien bort får man en innføring i den produktive kunstnerens liv og virke på Ekely. Ved ankomst spilles det av en film med mer innsikt i Munchs arbeid, før man kan utforske stedet på egenhånd. 

Bakgrunnen for opplevelsen er et langsiktig samarbeidet mellom MUNCH og Polestar, som kontinuerlig jobber med å skape nye og spennende opplevelser for publikum.

- Mange syns det er interessant og spennende å oppleve steder der Munch levde og arbeidet. Dette prosjektet setter fokus på Munchs steder og er en litt annerledes opplevelse. Det er fint med tilgang til andre kanaler for å spre kunnskap om vår kunstner Edvard Munch, sier Gitte Skilbred, kommunikasjonsdirektør ved MUNCH.

For Polestar er en viktig del av samarbeidet å få nye ideer og perspektiver.

 – I Polestar skal vi akselerere skiftet til bærekraftig mobilitet gjennom design og innovasjon, og vi er opptatt av å tenke nytt og å forestille oss noe helt annet for å få til dette. Vi henter inspirasjon fra en rekke ulike disipliner og kunstverdenen har alltid vært gode på å utfordre det etablerte og se ting fra andre perspektiver. Dette er også bakgrunnen for samarbeidet vårt med MUNCH. Opplevelser som dette vil kanskje også bidra til at enda flere får øynene opp for å kjøre elektrisk, sier Kristin Fjeld, kommunikasjonssjef i Polestar Norge. 

Booking vil være tilgjengelig fra 26. september 2022 og opplevelsen vil være tilgjengelig fra og med 5. oktober.

Les mer om samarbeidet og opplevelsen hos Polestar
  

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer