Lu Yang

The Great Adventure of the Material World (2020)

I dette videospillet, som du kan spille i Triennalen, får du utforske Lu Yangs univers i det uendelige. Når du starter spillet transformeres du til en ridder av den materielle verden og videre kan du bygge allianser med andre helter fra kunstnerens tidligere verk. Sammen kommer dere til å kjempe dere gjennom en rekke følelser og begjær, med muligheten for å bli tilintetgjort og gjenfødt, alt i spilleventyrets ånd.

Lu Yang (f. 1984 Kina, basert i Shanghai, Kina) skaper fantastiske og illusoriske, ofte smertefulle bilder der religion, filosofi, neurologi, psykologi og moderne teknologi blandes sammen med referanser til virkelige livsformer og strukturer av religiøs eller naturlig opprinnelse. Lu Yang lager spillmaskiner og -installasjoner, 3D-animerte filmer, hologrammer og manipulasjoner gjennom VR og annen programvare. Kunstneren samarbeider ofte med kjente forskere, psykologer, designere, eksperimentelle komponister, musikkprodusenter, robotselskaper og popstjerner.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer