Hito Steyerl, Giorgi Gago Gagoshidze & Miloš Trakilović

Mission Accomplished: Belanciege (2019)

Belanciege er en spekulativ forelesning og installasjon der de tre kunstnerne forteller hver sin del av historien, som trekker koblinger mellom kjente motemerker og historiske og politiske hendelser etter 1989 i det tidligere Jugoslavia og Sovjetunionen. Du opplever verket fra en blå, sirkulær struktur som du sitter på – en miniversjon av scenografien til Balenciagas Summer 20-moteshow – mens du får forelesningen servert gjennom bilder på tre skjermer.

Hito Steyerl (f. 1966, München, Tyskland) er en filmskaper og skribent som er basert i Berlin, Tyskland.

Giorgi Gago Gagoshidze (f. 1983, Georgia, basert i Berlin, Tyskland) er kunstner og filmskaper. Det bevegelige bildets status står sentralt i hans kunstnerskap, som hvor han ser på de politiske og historiske aspektene rundt produksjonen og resepsjonen av film og bilder, samt de sosiopolitiske kontekstene som omkretser dette.

Miloš Trakilović (f. 1989, Bosnia og Herzegovina, basert i Berlin, Tyskland) er en kunstner som utforsker sanselighetens politikk gjennom å se på problemer rundt oppløsning, fragmentering, minner og tap. Verkene hans er ofte laget med digitale medier og presenteres som bevegelige bilder, installasjoner, foredrag og tekst.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer