Late Night på MUNCH

Vi starter høsten med klubbmusikk, kombinert med åpning av utstillingen Arif på MUNCH.

MUNCH // 30.08.24
Dørene åpner 20:00 // stenger 23:30
Aldersgrense: 18 år på MUNCH // 20 år på Jaeger

Gratis inngang – oppmøte i døra – førstemann til mølla

Velkommen til Late Night på MUNCH. Vi transformerer lobbyen til byens beste klubb, og starter kvelden med MUD: House Exchange med DJ Ghar og DJ Niwin, hvor dansere vil skape ekstra stemning. Utover kvelden tar Lea Lisa over. Baren og terrassen er åpen, samt alle våre utstillinger. Bli med oss for en kveld fylt av musikk og kunst!

Programmet er booket av vår samarbeidspartner Jaeger. Når dørene stenger på MUNCH fortsetter festen der med MUNCH Late Night Etterfest x MUD x Frædag. Det blir vennepris i døra, 100 kroner inngang, ved fremvisning av stempel fra Late Night.

I denne utgaven av Late Night feirer vi åpningen av et unikt samarbeid mellom rap- og R&B-artisten Arif, og MUNCH. Arif på MUNCH er en opplevelse som byr på ny musikk fra Arif i kombinasjon med film, lys og interaktivitet. En opplevelse som også er inspirert av Edvard Munchs kunst. Filmen i utstillingen er skapt av den anerkjente filmskaperen Andrew Thomas Huang.

I tillegg kan du oppleve alle MUNCHs utstillinger, blant annet den nyåpnede Horisonter. En utstilling som tar for seg Edvard Munch i en tid med store endringer, der sosiale og politiske spørsmål, klassekamp og sosialt utenforskap stod høyt på agendaen hos mange kunstnere.