Oslo Pride på MUNCH: Festivity Amour – Karmaklubb* & friends Dag 1

Festivity Amour er en todagers queer-festival, som markerer den offisielle åpningen av Oslo Pride 2022.

Toppsal
17.06.2022 18:00-1:30
Fullt!

Foto: Paulina Tamara

Aldersgrense: 18 år

Klubbkvelden på fredagen er gratis, men man må hente ut billetter i forkant. Førstemann til mølla!

I løpet av Festivity Amour vil samtaler, performancer, drag-show, kunst, vogueing og DJ-sett stå på programmet. Hele museet fylles når Karmaklubb* inntar MUNCH i to dager. Arrangementet er en del av Karmaklubb* sitt pågående prosjekt «Queering the Museum» – som undersøker flere kunstinstitusjoner i Norge med et skeivt blikk.

Programmet for den første kvelden foregår i Toppsalen – der det holdes samtaler, og en felles nedtelling for den regnbuefargede belysningen som skal lyse opp Holmenkollen ved midnatt. I løpet av hele kvelden pågår ulike DJ-sett og performance av blant andre: Frida Marida, Cassie Brødskive, Vjolla Emiri, Black to the Future, Dahir Doni (ONKOD Mutations) og mer. En ekstra takk til samarbeidspartner Skeiv Verden.

I Amfi i museets lobby er det Norgespremiere på et nytt videoverk av Tony Cokes, som vises fra kl. 12–22.

Se hele programmet for Oslo Pride på MUNCH

Karmaklubb* er et nomadisk skeivt klubbkonsept og sted for møter. Ved siden av klubbkvelder består programmet av blant annet panelsamtaler og kunstnerpresentasjoner i serien  «thought and pleasure», kuratoriske prosjekter, filmvisninger, konserter, performance, drag, vinsmakinger og andre gastronomiske herligheter.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer