MUNCH eksteriør, natt

Late Night på MUNCH

Bli med på Late Night og opplev den spektakulære nye utstillingen Frihetens former!

Arrangement

MUNCH
03.03.2023 20:30-23:00

Dørene åpner 20:30
Stenger 23:30
Aldersgrense 18 år

Begrenset med plasser, husk å hente ut gratisbilletter i forkant.  

Velkommen til Late Night på MUNCH, med DJ, bar og alle utstillinger åpne frem til 22:30. Festen holdes gående til 23:00 og fortsetter på klubben Jæger resten av natten, hvor det er gratis inngang ved fremvisning av denne billetten (begrenset med plasser). 

Først ut blant årets nye utstillinger på MUNCH er Frihetens former, med en bred presentasjon av abstrakt ekspresjonisme og internasjonale stjerner som Jackson Pollock og Mark Rothko. Her får man se kunstverk som aldri før har vært vist i Norge. Store bildeflater, en impulsiv tilnærming til lerretet og en ny definisjon av frihet. En historie om etterkrigstid og transatlantisk felleskap. Utstillingen Frihetens former i 3. etasje inviterer publikum til å la seg rive med. Opplev kunstverk av blant annet Sam Francis, Helen Frankenthaler, Lee Krasner, Joan Mitchell, Ernst Wilhelm Nay, Barnett Newman, Jackson Pollock, Georges Mathieu, Mark Rothko, Hedda Sterne og Clyfford Still. 

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer