Jenny Hval Konsert

Bli med inn i Jenny Hvals mangslungne univers.

Arrangement

Festsal
11.03.2022 20:00

Jenny Hval er en Oslo-basert musiker, komponist og forfatter. «Tverrfaglig» og «grenseoverskridende» er ord som ofte brukes for å beskrive kunsten hennes. Hos Hval er forskjellige uttrykksmåter sømløst sammenvevde: det musikalske, det litterære, det visuelle og det performative.

Med seg til MUNCH har Hval med seg ny musikk hvor skillelinjer mellom kapital og kunst, vitenskap og det visuelle utforskes.

Hval har komponert og spilt inn et nytt musikalsk verk – som går i direkte dialog med utstillingen Edvard Munch monumental. En utstilling som viser Edvard Munchs største verker. Hvals respons kommer i form av sangen The Glowing Room, laget for utstillingens lydomvisning. Sangen tar lytteren med på en reise gjennom tid og rom – og lar publikum oppleve Munchs kunst i en ny kontekst.

Hvals siste singel Jupiter forholder seg også tett til et kunstverk. Musikken går i dialog med den skulpturelle kunstinstallasjonen Prada Marfa - og utforsker det potensielt farlige forholdet (eller forbruket) som finner sted mellom kunst og kapitalisme. 

Arrangementet har 18-årsgrense.
Dørene åpner kl  20:00. 
Konsertstart kl 21:00. 

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer