Jazz på MUNCH – Hedvig Mollestad: Weejuns

Med det nye verket Weejuns inviterer Mollestad til et mestermøte på tvers av generasjoner, i denne utgaven av Jazz på MUNCH.

Arrangement

Festsal
20.04.2022 20:00

Gitaristen og komponisten Hedvig Mollestad byr på en eksklusiv førpremiere i MUNCHs Festsal. Vi får høre det nye verket Weejuns, fremført av en fersk trio bestående av Ståle Storløkken, Ole Mofjell og Mollestad.

Arrangementet har 18-årsgrense.

Hedvig Mollestad er en av Norges mest velrenommerte gitarister. Hun er mest kjent for sitt arbeid med hardtslående Hedvig Mollestad Trio, men har vist en stor bredde i sitt uttrykk med det større ensemblet i Ekhidna-prosjektet, hennes siste utgivelse Tempest Revisited, Maternity Beat med Trondheim Jazzorkester og verket 21:12.

Keyboardist og Buddy-prisvinner Ståle Storløkken har gjennom en lang og inspirerende karriere gjort seg bemerket for sine bidrag i Elephant9 og i Supersilent med Terje Rypdal. Ole Mofjell på sin side har markert seg trommeslager og perkusjonist på den europeiske impro-scenen.

Konserten er en del av serien Jazz på MUNCH, presentert i samarbeid med Oslo Jazzfestival.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer