Gruppeomvisning

Bli med på en ny og enestående oppdagelsesreise i Edvard Munchs kunst i utstillingen Uendelig, eller opplev MUNCH fra innsiden i vertikal vandring over 13 etasjer til en av Oslos vakreste utsikter.

Arrangement

Fast tilbud mandag-fredag

Man kan velge mellom to ulike omvisninger på MUNCH, i samlingsutstillingen Edvard Munch uendelig eller en omvisning som tar for seg bygget og arkitekturen. I tillegg tilbyr vi periodevis omvisninger i skiftende utstillinger. Les mer om de ulike omvisningene under.

Sted: Oppmøte i lobbyen minst 10 min i forkant
Språk: Norsk / Engelsk
Varighet: 45 min, beregn 1 t inkludert forflytning. Etter ferdig omvisningen kan man bevege seg fritt rundt i alle utstillinger. 
Gruppestørrelse: Inntil 10, 15 eller 20 personer. Består gruppen din av mer enn 20 personer må dere booke to ulike tidsintervaller.
Omvisningene må forhåndskjøpes senest 14 dager i forveien. Gruppeleder som har booket billetten har denne klar for skanning ved ankomst til museet.

Priser for omvisningene: 
Inntil10 pers.  –  3500 kr
Inntil 15 pers. –  4250 kr
Inntil 20 pers. –  5000 kr
Prisene inkluderer inngangsbillett.

Edvard Munch uendelig

Utstilling, 4. etg

Opplev verdenskjente motiver som Skrik og Madonna, og la deg overraske av ukjente hovedverk og uventede blikk inn i dette mangfoldige kunstnerskapet. I denne utstillingen tar vi deg med inn i Munchs egen verden – hans ideer, hans arbeidsprosesser, og de dypt menneskelige problemstillingene han var opptatt av, og som fortsatt berører mennesker i dag. Utstillingen Edvard Munch uendelig legger til rette for en fri vandring gjennom temaer og motiver som Munch utforsket hele livet: fortellinger om angst, død, kjærlighet og ensomhet, som er felles for alle mennesker. Munch ble selv aldri ferdig med å utforske kunstens muligheter, gjennom maleri, grafikk, tegning, fotografi og skulptur.

Bygget & arkitekturen

MUNCH endrer Oslos silhuett, og den nye museumsbygningen med den karakteristiske knekken har vært gjenstand for heftige debatter. Nå kan du selv bli med bak fasaden og gjøre deg opp din egen mening! Vår kunstformidler tar deg med på en vertikal vandring over 13 etasjer til en av Oslos vakreste utsikter. Du vil få oppleve samspillet mellom bygningen og omgivelsene i Bjørvika og få høre mer om hvilke visjoner som ligger bak utformingen av arkitekturen.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer