Carmen Villain

Opplev Carmen Villains atmosfæriske DJ-sett på toppen av MUNCH.

Arrangement

Toppsal
11.11.2021 20:00

Den norsk-meksikanske artisten og produsenten Carmen Villain har i det stille skapt seg en egen nisje i DJ- og mixtapelandskapet. På MUNCH fusjoneres hennes live fremførelse med DJ-virksomheten til et slags hybridsett, der det kan forventes improvisert instrumentering på toppen av musikk som hun elsker. 

Gjennom flere egne utgivelser på plateselskaper som Smalltown Supersound, Geographic North (USA) og Longform Editions (AUS), har hun skapt seg et eget uttrykk som består av et atmosfærisk flettverk av eksperimentell dub, ambient og elektronika. DJ-settene hennes kan inneholde alt fra ambient og kosmisk fri jazz til dub, perkussive rytmer og bassmusikk, og produksjonene består av en eklektisk samling av felt-opptak, fløyte, synther, piano, stemme, perkusjon og trommesamples, som sammen utgjør hennes distinkte sound, der hun kombinerer elementer av fourth-world, dub og ambient.

To av albumene hennes har vært nominert til Spellemann, deriblant Both Lines Will Be Blue (2019) i kategorien elektronika. Hennes seneste utgivelse Perlita ble sluppet i januar 2021.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer