Fredagspass: Tekst på MUNCH

FORMER FOR FELLESSKAP

Ta del i magien som oppstår når tanker og ideer utveksles på tvers av kunstfeltene

Dørene åpner: 17:30
Start: 18:00
Slutt: 22:00
Språk: Norsk, engelsk, tegnspråktolk

Over to dager i november møtes kunstnere, forfattere og musikere under Tekst på MUNCH for å utforske fellesskapets betydning i dag. Opplev samtaler, performance, høytlesinger og konserter med betydningsfulle norske og internasjonale stemmer, og ta del i magien som oppstår når tanker og ideer utveksles på tvers av kunstfeltene. 

På fredag møter du blant andre Rochelle Roberts , Martha Leivestad, Daniel Mariblanca, Brynjulf Jung Tjønn og Lars Korff Lofthus. Kvelden avsluttes med Eartheater-konsert i Festsalen kl 21:00.

Program

18:00 // Velkomst og introduksjon 

18:15 // Forfatter og poet Rochelle Roberts åpner festivalen med en refleksjon rundt spørsmålet om fellesskapets betydning i dag, med utgangspunkt i Alice Neels kunstnerskap

19:00 // I performancen Excerpt utforsker danser og koreograf Daniel Mariblanca den kollektive kraften i kropper som finnes og lever utenfor normen.  

19:20 // Forfatter Brynjulf Jung Tjønn leser langdiktet Koreakrigen, som er skrevet til festivalen.

19:30 // Kunstner Lars Korff Lofthus og forfatter Brynjulf Jung Tjønn i samtale om hva som definerer oss som deler av et fellesskap.  

20:00 // Stand-up komiker Martha Leivestad inviterer til humoristisk kunstprat.  

20:15-21:00 // Pause 

21.00 // Kvelden avsluttes med Eartheaters skjøre, psykedelisk folk, som er krysset med bekmørk elektronika og kompromissløs nymusikk samt ambisiøs og vakker pop. 

Billetten gir også inngang til alle utstillinger fra kl 16:00.

Bildet over: Martha Leivestad (foto: Truls Toftnes), Brynjulf Jung Tjønn (foto: Maria Kleppe Vihovde, Cappelen Damm) og Eartheater (foto: Hannah Khymych )