UNG workshop: Grafisk design

Annenhver måned inviterer vi til kreative verksted på MUNCH UNG. Du får muligheten til å lære av eksperter fra ulike felt, du trenger ikke erfaring for å kunne delta.

Arrangement

Verksted // Utsatt, ny dato kommer
Gratis

Foto: Cecilie Staff

Har du lyst til å lære mer om grafisk design?  I dette verkstedet skal vi utforske mange forskjellige visuelle teknikker. I verkstedet lærer du hvordan du lager din egen logo, eller designer eget merch. Enten du vil tegne eller bruke typografi har vi mange forskjellige materialer, og forslag til nye måter å arbeide på. Her kan du la fantasien løpe fritt, og finne nye måter å utrykke ideene dine på. Å kunne noe om grafisk design er ofte første steget på veien, om du vil lage ditt eget magasin, eller få tegningene dine trykket opp på klistremerker.  

Verkstedet blir holdt av Afarin Alsharif, som er grafisk designer og illustratør. Han har jobbet med kataloger, kunst- og arkitektutstillinger, typografi og illustrasjoner. I verkstedet deler han alle sine beste tips.

Gratis og åpnet for 14-19-åringer, førstemann til mølla! 

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer