Vinterferie Verksted

Mal med naturens materialer

Datoer: 17.-18. og 24.-25.februar, kl. 11, 12, 13:30 og 14:30.
Passer for
: Barn 4-12 år i følge med en voksen.

Oppmøte: Ved møtepunktet i lobby; Vær ute i god tid. Vi går samlet opp til lokalene når verkstedet starter. Vi har garderobe utenfor verkstedslokalet.

Mal med naturens materialer: Vi bruker blekk, flytende tusj, pinner og saltkrystaller, og eksperimenterer med å la materialene styre hvordan bildene blir. Kunstner Janicke Schønning leder verkstedet.

Janicke Schønning har sitt eget «skogatelier» der hun arbeider utendørs til alle årstider. Materialene er blekk, gouache og papir. Frost, regn og naturens nedbrytningsprosesser bidrar til å skape bildene.

Janicke Schønning er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og St Martins College of Art and Design i London. Siden 2010 har hun arbeidet med et langsiktige landskapskunstprosjekt i Nordmarka i Oslo, der hun utforsker forholdet til naturen gjennom blekktegning, væravtrykk og tekst. Hun har sitt eget «skogatelier» der hun arbeider utendørs til alle årstider. Materialene er blekk, gouache og papir. Frost, regn og naturens nedbrytningsprosesser bidrar til å skape bildene. 

Foto: Kilian Munch (c) Munchmuseet