BabySkrik

Kulturelt påfyll i babyvennlig form! Her får du en introduksjon til utstillingen, før du kan oppleve kunsten i eget tempo.

Arrangement

MUNCH, Tøyen

Pris: 120 kr

Foreldre og barselgrupper er velkomne til å oppleve utstillingen sammen med baby. Vi gir først en presentasjon på ca. 20 minutter, tilrettelagt for deg som har med deg en baby. Her får du høre mer om bakgrunnen og tematikken for den aktuelle utstillingen, før du opplever kunstverkene i eget tempo. 

Det er begrenset hvor mange barnevogner det er plass til i utstillingen samtidig, så vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta med bæresele. Trillevogn til barn over tre måneder kan lånes på museet. Bæremeis kan ikke benyttes.

Vi anbefaler å møte opp i god tid.

Smittevern: 

  • Arrangementet har begrenset kapasitet har for å sikre spredning av besøkende og god flyt. 
  • Vi oppfordrer våre besøkende til å følge generelle smittevernråd, hold én meters avstand og sørg for god håndhygiene. Desinfeksjonsmidler vil være lett tilgjengelig.
  • Vi minner om at syke personer skal holde seg hjemme. Hvis du opplever symptomer under besøket ditt hos oss, skal du forlate arrangementet umiddelbart.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer