MINIMUNCH: Naboens kunstdag

Voksne med barn fra bydel Gamle Oslo inviteres til en uformell ettermiddag på museet.

En søndag i måneden inviterer vi familier fra nabolaget til å oppleve kunst hos oss. De får delta både på nye og mer veletablerte tilbud, og våre ansatte inviterer til samtale om kunsten over en kopp te eller kaffe, med enkel servering.   

Tilbudet er gratis. 

Påmelding:
Send epost til booking@munchmuseet.no
Vi har 20 plasser til kl 11-13 og 20 plasser 13-15
Førstemann til mølla!

Program 22. mai
kl 11-13 og 13-15    

Vil du være med å lage collografitrykk?  Edvard Munch testet ut mange ulike måter å lage trykk på. I verkstedet får dere prøve ut collografi-trykk som er å bygge en trykkplate av papp og andre materialer, for så å trykke motivene på papir.  Verkstedet holdes av billedkunstner Marie Cole.  

Program 25. september
kl 11-13 og 13-15    

Denne søndagen inviterer MUNCH til å lage skyggeteater med Munch-inspirerte figurer og uroer? I verkstedet lager vi våre egne figurer av papir som vi monterer til uroer for å skape skyggeteater.  

Program 30. Oktober
kl 11-13 og 13-15  

Vil du være med å lage bilder ved å klippe, lime og male? Sammen lager vi bilder ved å teste ut kombinasjoner av collage og maleri.  Verkstedet holdes av billedkunstner Marie Cole.  

Program 27. november
kl 11-13 og 13-15    

Fargene kan bety mye for stemningen i et bilde. I verkstedet lager vi landskapsbokser av papp, som kan blir egne små verdener som vi kan skifte belysning og stemning i.  Verkstedet holdes av billedkunstner Marie Cole.  

Program 11. desember
kl 11-13 og 13-15  

Vil du være med å lage pop-kunst-inspirerte smykker og dekorasjoner av Munch-motiver? Vi bruker fargerike perler til å lage dekorasjoner med utgangspunkt i lav-oppløselige fotografier med store piksler. Verkstedet holdes av billedkunstner Marie Cole.  

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer